Nieuws

Informatie omtrent sluiting De IJsselslag


Geplaatst door: Frank / Geplaatst op: 19 januari, 21:05 / Categorie: Algemeen

Beste leden,

zoals jullie ongetwijfeld zullen weten is het bestuur bezig om vervangend badwater te regelen. Wij kunnen mededelen dat wij op korte termijn een aantal baden bereid hebben gevonden die ons badwater kunnen aanbieden. Vanwege dat goede nieuws hebben wij een ‘badcommissie’ opgesteld, die voor het bestuur een concept planning heeft gemaakt. Vanuit deze planning hebben wij badwater kunnen reserveren bij een aantal baden en verenigingen. Voor de meeste onderdelen / teams hebben wij een rooster kunnen maken. In deze nieuwsbrief staat aangegeven welke teams waar en wanneer kunnen trainen. Echter zijn er ook een aantal nadelen aan het trainen bij andere baden. Zo hebben wij voor een aantal teams nog geen badwater kunnen reserveren. Als bestuur zijn wij daar druk mee bezig. Een mogelijkheid is om andere baden aan te schrijven die wij nog niet hebben bericht of dat wij gezamenlijk met de andere verenigingen gaan trainen.

Voor de ouders en zwemmers die naar het Borgelerbad gaan om te trainen en last hebben van de kou, dan is er een mogelijkheid om mee te trainen in zwembad Rhienderoord. Wel is er voor de zwemmers meer ruimte in het Borgelerbad dan in Rhienderoord. Mocht je meer informatie willen hebben over het zwemmen in het Borgelerbad, neem dan contact op met de zwemcommissie.

GWBK (Gelderse Winter B Kampioenschappen)
De organisatie voor het GWBK hebben wij teruggegeven aan de KNZB. Helaas gaat het bad voorlopig nog niet open en leek het ons niet verstandig om dit zelf in een ander vreemd bad te organiseren. Iedereen die had toegezegd om te gaan helpen, bedankt hiervoor en we hopen dat we bij een volgend evenement weer op jullie  steun mogen rekenen.
Wanneer gaat het bad weer open?
Helaas weten wij dit nog niet. TNO brengt vrijdag verslag uit over haar plan van aanpak. We houden de druk op de ketel en doen er alles aan om zo snel als mogelijk antwoorden en oplossingen te krijgen. Maar bovenal VEILIGHEID en GEZONDHEID voor alles.
Vragen en antwoorden over de IJsselslag
De gemeente heeft een aantal vragen en antwoorden op hun pagina geplaatst:

Mocht je nog andere vragen hebben, neem contact op met communicatie@ijsselmeeuwen.nl