Nieuws

Wiehebadschwimmfest (zwemkamp)


Geplaatst door: Frank / Geplaatst op: 27 april, 13:22 / Categorie: Algemeen

Wiehebadschwimmfest

Beste IJsselmeeuwer,

Zoals je waarschijnlijk gehoord hebt gaat het zwemkamp in Rees dit jaar niet door. Als alternatief hebben we een gaaf (tenminste dat hopen we) zwemkamp in Bruchhausen-Vilsen gevonden. Ook dit is in Duitsland (en ook een buitenbad). De organisatie van dit kamp is enthousiast dat wij interesse hebben getoond. Het is dit jaar veel verder rijden. We zijn bezig met het onderzoeken wat het huren van een touringcar kost, ook worden de kosten van 9-persoonsbusjes en zelf rijden onderzocht. Wat het voordeligst uitkomt hangt af van het aantal deelnemers. Daarom willen we eerst weten hoeveel mensen er mee gaan.
De kosten voor dit kamp zullen dit jaar stijgen naar € 75,--. Net als vorig jaar hebben we begeleiding nodig.

Het kamp is op 9, 10 en 11 juni 2017 en is alleen voor zwemmers met een startnummer en vanaf jaargang 2006 en ouder. We slapen in tenten en het eten op het kamp wordt verzorgd. Op vrijdag 9 juni zullen we rond 16.30 uur vertrekken in Zutphen en op zondag 11 juni rond 17.00 uur zullen we in Zutphen terug zijn.

Kortom: laat eerst weten of je meegaat. Je kunt je inschrijven via de link Zwemkamp 2017 onder het kopje Wedstrijdzwemmen. Doe dit vóór 11 mei! Ongeveer twee weken van te voren krijg je meer informatie over wat je mee moet nemen en voor welk vervoer er gekozen is.

Vragen?
Spreek Frank Buiting of Michel Hoogland aan, zij weten er ALLES van!
zwemkamp@ijsselmeeuwen.nl
0639400468