Clubkampioenschappen

Aanmeldingsformulier clubkampioenschappen 2016

Beste leden,

7 mei worden er weer voor het eerst clubkampioenschappen gehouden in de IJsselslag. We willen jullie vragen om om half 4 in de hal van het bad te verzamelen. Ouders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom om te komen kijken.

De zwemmers zullen in 5 leeftijdsgroepen worden ingedeeld.

Leeftijdsgroep 2005-                      25m

Leeftijdsgroep 2002-2004             50m

Leeftijdsgroep 2000-2001             100m

Leeftijdsgroep         -1999              100m

Leeftijdsgroep 40+ en trainers      100m

Dolfijn                                                           25m

Als leuke afsluiting van de kampioenschappen hebben we een familie estafette, dit team zal bestaan uit 4 zwemmers. Wat de opdracht van de estafette is horen jullie op het moment zelf! De winnende familie krijgt een taart. Natuurlijk kunnen er ook niet-familieteams zich inschrijven, maar alleen de echte familie kan een taart winnen. De bedoeling is dan ook dat de winnende familie de taart voor de volgende clubkampioenschappen maakt!

Waterpoloërs, wedstrijdzwemmers, recreatief jeugdzwemmers, zwemmers van de dolfijn en natuurlijk alle trainers kunnen zich inschrijven. De indeling volgt later via de  mail Inschrijven kan tot 21 april via de site!

We zijn ook nog opzoek naar klokkers en wat vrijwilligers die deze dag aanwezig kunnen zijn. Graag ontvangen we van hen een mailtje (jeugdbestuur@ijsselmeeuwen.nl)!

Na de clubkampioenschappen is er een BBQ voor alle deelnemers. ’S Avonds zal er in de IJsselslag een gezellige avond zijn voor alle leden. Dit zal beginnen rond de klok van 8. Er zal een DJ aanwezig zijn die zorgt voor gezellige muziek. Aanmelden voor de BBQ is noodzakelijk, dit doe je door je aanwezigheid aan te geven op het aanmeldingsformulier hieronder.

Voor vragen kunnen jullie een mail sturen naar jeugdbestuur@ijsselmeeuwen.nl

Inschrijven individueel
Voornaam: *
Achternaam: *
Geboortedatum: *
E-mailadres: *
Geslacht: *
Afdeling: *


Inschrijven estafette (optioneel)
Familienaam:
Aantal personen (max 4):


Aanwezigheid barbeque
Aanwezig: Ja, met personen
Nee

Vegetarisch of bijzonderheden:Opmerkingen

Opmerkingen, suggesties en/of bijzonderheden:


* = verplicht.